Neulomiseen keskittyvä lankojen verkkokauppa

Lankojen verkkokauppa - Kudoste

Neulomiseen keskittyvä lankojen verkkokauppa

Lankojen verkkokauppa - Kudoste

Erittäin paljon kiitoksia kaikille, jotka olette olleet mukana kauppamme pilottivaiheessa. Olette ylittäneet kaikki odotuksemme. Apunne on ollut korvaamatonta.

Nyt onkin tullut aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja aloittaa valikoiman laajentaminen sekä liiketoiminnan kasvattaminen. Kiitos teidän, aloitamme tämän vaiheen aikaisemmin kuin aiemmin suunnittelimme. Kerromme matkalla uutisia sitä mukaa, kun suunnitelma etenee.

Tarjoamme sinulle mieluummin vähän parasta kuin paljon huonoa. Näin me Kudosteella ajattelemme. Haluamme kehittää toimintaamme yhdessä sinun kanssasi, askel askeleelta, kuunnellen, keskustellen ja toisiltamme oppien.

Uutta lankojen verkkokauppaa suunnitellessamme mietimme miten tulevan kaupan avaisimme. Tekisimmekö sen kertarysäyksellä, mahdollisimman kattavalla valikoimalla, viimeiseen asti testattuna, vai olisiko mielekkäämpää toimia toisin. Arvioidessamme vaihtoehtoja yksi kysymys nousi ylitse muiden. Mikä olisi mukavin tapa ja lähimpänä sinua, eli asiakasta?

Pyydämme sinut mukaan rakentamaan Kudostetta

Me Kudosteella neulomme ja tunnemme langat, mutta emme tiedä, emmekä koskaan tule tietämään, mitä sinä asiakkaana haluat ja toivot. Kuten kaikki muutkin, voimme kysyä, tutkia, keskustella, analysoida ja muodostaa omia näkemyksiämme kaiken saatavilla olevan tiedon perusteella. Näillä keinoin uskomme ymmärtävämme sinua paremmin. Samalla kuitenkin ymmärrämme entistä paremmin myös sen, että emme koskaan tule tietämään paremmin kuin sinä – asiakas.

Niinpä päädyimme siihen mielestämme ainoaan oikeaan tapaan käynnistää Kudoste, uusi lankojen verkkokauppa. Aloitamme lähes tyhjältä pöydältä ja rakennamme Kudosteesta alusta-asti sellaisen kuin sinä asiakkaana haluat ja toivot. Tottakai huomioiden sen, että kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa ei voi tehdä tappiolla, joten joudumme tekemään kompromisseja kannattavuuden vuoksi, kuten kaikki muutkin vastuulliset toimijat.

Virheitä on mukavampi tehdä yhdessä

Kehitystä ei ole ilman virheitä. Teemme niitä varmasti, mitä enemmän toimintaamme kehitämme. Kuten monessa muussakin asiassa, yhdessä tekeminen on mukavampaa kuin yksin omassa nurkassa pakertaminen. Sama pätee virheisiin. Virheiden tunnustaminen, niistä oppiminen ja toivottavasti myös nauraminen on paljon mielekkäämpää yhdessä kuin yksin.

Kutsummekin sinut kertomaan meille aina, kun huomaat jonkin asian olevan mielestäsi huonommin kuin se voisi olla. Kuulemme erityisesti mielellämme mahdollisimman nopeasti, jos jokin asia ei toimi kuten sen pitäisi. Näin lankojen verkkokauppa kehittyy siihen suuntaan, kuin sinä toivot. Toki meitä kiinnostaa myös mikä toimii mielestäsi hyvin.

Aloitamme pienestä ja kasvamme sinun toiveidesi perusteella

Kerro meille mitä toivoisit valikoimiimme. Kuuntelemme varmasti ja tutkimme jokaisen toiveen. Selvitämme minkälaiset liiketoiminnalliset edellytykset toiveesi toteuttamiselle olisi. Mikäli toiveesi on mahdollista toteuttaa kannattavasti, toteutamme sen.

Meitä kiinnostaa myös mistä asioista haluaisit kuulla ja oppia, mitä sosiaalisen median kanavia käytät, luetko mieluummin tekstejä vai katsotko videoita. Onko mielessäsi sellaisia vaikuttajia tai muita henkilöitä, joilta haluaisit oppia? Kaikki ajatuksesi ja toiveesi kiinnostavat meitä. Onko mielessäsi jokin erityinen ominaisuus, mikä pitäisi olla, jotta olemme sinun näköinen lankojen verkkokauppa?

Aloitamme toimintamme laajentamisen.

Haluamme aidosti kehittää kauppaamme asiakkaidemme näköiseksi ja näin olemme toimineet alusta asti. Siirtyminen kasvuvaiheeseen pilottivaiheesta tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kaikki kauppamme perustoiminnallisuuksien lisäksi alamme hiomaan, yksityiskohtia ja asiakaskokemusta kohti tavoitteitamme.

Antamalla meille palautetta pääset aidosti vaikuttamaan miten Kudoste kehittyy ja minkälaiseksi se hioutuu. Voit vaikuttaa helposti lähettämällä meille palautetta ajatuksistasi, toiveistasi ja havainnoistasi. Luemme ja tutkimme jokaisen palautteen. Laajennamme valikoimaa jatkuvasti, joten kaikki toiveesi ovat meille tervetulleita, oli sitten kyse valmistajasta, langasta, väreistä tai materiaaleista.

Koska tavoitteemme on tarjota sinulle vain parasta, meitä kiinnostaa erittäin paljon kuulla mitä mieltä olet myymiemme tuotteiden laadusta ja mitä parannettavaa niissä on. Valikoimamme kasvaessa kiinnitämme erittäin paljon huomioita laatuun.

Kirjoitamme tänne tarinaamme sitä mukaa, kun etenemme polullamme.

Toiveita ja mitä tahansa muuta palautetta voit lähettää meille palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: info@kudoste.com 

Olet lämpimästi tervetullut kehittämään Kudostetta kanssamme nyt ja tulevaisuudessa!

Share this post