NEULOOSIN HOUKUTTELEMANA

Neuloosi – monelle neulojalle tuttu olotila. Kaikki Kudosteella ovat neuloosin houkuttelemana kokeilleet neulomista. Osa on jäänyt neuloosiin, osa päättänyt keskittyä siihen, minkä osaa paremmin – hankkimaan lääkkeitä, eli lankoja ja tarvikkeita, neuloosissa oleville.

SUUTARI PYSYKÖÖN LESTISSÄÄN

Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Kudosteella hyödynnämme näitä ominaisuuksia asiakkaidemme parhaaksi. Neuloosin asiantuntijat testaavat myymiemme tuotteiden laatua – valikoimassamme on vain neuloosiseulan läpäisseitä tuotteia. Muut keskittyvät kauppamme kehittämiseen ja sen päivittäiseen pyörittämiseen.

KUDOSTE

Me Kudosteella kuljemme omia polkujamme. Ajattelemme asioita ennakkoluulottomin silmin ja muutamme ajatuksemme teoiksi. Ajatuksemme eivät kuitenkaan synny tyhjästä. Suurin osa työstämme on asiakastarpeiden tutkimista, analysointia, markkinatutkimusta ja keskustelua neulomiseen liittyvistä asioista kiinnostavien ihmisten kanssa. Kertyneen tiedon jalostamme asiakkaille näkyväksi kokonaisuudeksi – Kudosteeksi.

KULJE OMIA POLKUJASI

Rakastu uuden opetteluun. Kiinnostus ympärilläsi olevista asioista ja ihmisistä auttaa sinua pysymään virkeänä ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, joita et muuten huomaisi.

Anna itsellesi lupa kokeilla uutta. Vain rohkeasti kokeilemalla tiedät mikä on tulos. Ja vaikka lopputulos ei olisi toivomasi, ainakin olet yhtä kokemusta rikkaampi.

Sinulla on aina kaksi vaihtoehtoa: päättää tai olla päättämättä. Ilman päätöstä et voi saavuttaa mitään. Päätä heti ja anna itsellesi mahdollisuus.

Valitse oma Pohjantähtesi ja seuraa sitä. Mutkitteleva polku vaihtelevin maisemin tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä. Määränpää pitää sinut liikkeessä ja ohjaa oikeaan suuntaan.

KUDOSTEEN OSAAMINEN PALVELUKSESSASI

NESTORI

Digitaalisen liiketoiminnan seniori, viisastelua vuosikymmenien kokemuksella.​

MESTARI

Vuosikausia kestäneen neuloosin tuoma tuhansien neuletöiden kokemus ja intohimo.

TAITEILIJA

Nuoruuden unelmat ja ennakkoluulottomuus yhdistettynä taiteelliseen silmään.